Om os


Om os


Vi er en dansk leverandør af tekstil- & læderprodukter med base i Slagelse, Danmark. 


Vi tilbyder produktion, design sparring og et tæt samarbejde med os som jeres leverandør af alt indenfor tekstil- og lædervarer.


Vi har specialiceret os indenfor produktion af special-ordrer, og har - siden virksomheden startede - modtaget og arbejdet med unikke efterspørgsler. 


Dette er muligt grundet vores unikke produktionsproces og store netværk af fabrikker i Indien og Tyrkiet.

Kvalitet


Vi sætter en ære i at levere special-produkter og løsninger af højeste kvalitet. Vi producerer kun certifikat-godkendte varer, og prioiterer altid miljøvenlige løsninger.


Dette betyder ydermere, at vi kun samarbejder med fabrikker, som lever op til ISO9000 samt Europæiske CSR og GOTS standarder.

Din succes er vores mission


Vi samarbejder tæt med vores kunder, og stræber altid efter at opfylde de krav, vi som leverandør møder. 


Vi ved, hvor vigtigt det er for din virksomhed  at få leveret det bedste resultat. Derfor gør vi det altid til vores mission at tilbyde det bedst mulige samarbejde, så vi sammen kan skabe de ønskede resultater.

Kommunikation


Vi arbejder ud fra et koncept, der bygger på kommunikation og kvalitet. Det gør os i stand til at forstå din vision - og vi ved, at det er disse egenskaber, der sikrer, at du på optimal vis kommer i mål.


Det er vores mission, at du vil se tilbage på samarbejdet som vellykket på alle parametre.

Med andre ord - vores koncept bygger på kommunikation og et tæt samarbejde, så vi kan levere den højeste kvalitet indenfor sikre certificerede standarder og hermed skabe de bedste resultater, sammen.

Contact


Phone: +45 3133 9892


Administration:

Slotsalléen 36, 4200 Slagelse, Danmark


CVR: 3973 8740

Email: info@bovingleather.dk


Copyright © all rights reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend